Treningssenter

I treningssenteret i Østensjøveien 32/34 har vi treningsrom med varierte apparater og vekter, spinningsrom og ballhall hvor bedriftslag spiller blant annet fotball og innebandy. I tillegg finnes organisert trening som yoga, «høy puls» og styrke. Hos ArcaFriskere Arbeidsplasser kan du få personlig oppfølging, massasje og testing til meget konkurransedyktige priser.

Arca Friskere Arbeidsplasser drifter treningssenteret og er personer med spesialkompetanse innen fagområdet fysisk aktivitet, helse og fysioterapi. Arca Friskere Arbeidsplasser tilbyr skreddersydde HMS- tjenester tilrettelagt på arbeidsplassen. Se www.arca.no for mer informasjon.

Auditorium i Østensjøveien 32

I Østensjøveien 32 finnes et  auditorium med plass til 75 personer som kan leies av våre leietakere og andre bedrifter i vårt område. Ta kontakt med oss for spørsmål om visning og reservasjon av auditoriet.

Kaffebar

I tilknytning til kantinen i 1. et. i Østensjøveien 32 er det en kaffebar hvor barristaen tilbyr forskjellige kaffetyper og litt lett mat.  Kaffebaren er åpen for Bryn Eiendoms leietagere, men ansatte hos bedrifter i nærområdet er også velkommen innom.

Åpningstiden er 7.30 til 15.00.

Samarbeidspartnere