Nils Hansens vei 8

Kontor, Lager/Logistikk - 740 m²

KOMBINASJON AV KONTOR- OG LAGERLOKALER SENTRALT PÅ BRYN

Kontorlokale ligger i Nils Hansens vei 8 og lagerlokalet i Nils Hansens vei 4.  Kontorlokalet som kan leies er fra ca. 740 kvm. BTA, men kan også være større. Lagerlokalet er 352 kvm. BTA og har kjøreport og ca. 6 m. takhøyde. Se bilder.  Kontorlokalet kan tilpasses både i utforming og størrelse.
Kontorlokalet har store vindusflater gjør at lokalet er meget fleksibelt og passer  godt både til åpent landskap eller cellekontorer.  Bilder fra andre lokaler i bygget er en illustrasjon på dette.
Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

Klikk på banneret nedenfor for å komme til Bryn Eiendoms nettsted.

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bryn er en del av den satsningen på "Hovinbyen". Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultater vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport