Østensjøveien 14

Kontor - 500 - 5000 m²

Moderne og fleksible kontorlokaler sentralt på Bryn

Bryn Eiendom er ny eier av Østensjøveien 14 "NAF-bygget". NAF flytter ut  31.12.2018. Bygget består av to fløyer med en stor lysgård i mellom hvor kantinen er plassert.

A fløyen har 6 etasjer med kontorlokaler og B fløyen 5 etasjer. Totalt blir ca.5.000 kvm. tilgjengelig.

Lokalene kan tilpasses både i utforming og størrelse. Fløyene passer godt for både cellekontorer og åpne løsninger.  Det er et balansert ventilasjonssystem i huset. To av tre ventilasjonsenheter ble installert i 2015 og tjener de to kontorfløyene. Bygget har elektrisk varme og isvannkjøling for temperaturkontroll.

Det er også en takterrasse med utsikt over bl.a. Barcode og Operahuset.

Beskrivelse

Størrelsen på lokalene vil være fleksible.  Lokalene kan deles opp i både halve/hele fløyer og hele etasjer. Se bilder for alternative utforminger.

Parkering i garasjekjeller og utendørs. Ladestasjoner til el-bi kan avtales, innendørs sykkelparkering.

Garderobe/dusj i 1. etasje.

Mulighet for leie av bod i 1. etasje.

I tillegg til fasilitetene i Østensjøveien 14 kan Bryn Eiendom AS tilby auditorium og treningssenter i Østensjøveien 32. Se Arca sin hjemmeside for mer informasjon ang. treningssenter, www.arca.no

Adkomst

Bryn ligger mindre enn 3 kilometer øst for Oslo sentralstasjon og tilbyr et komplett utvalg av transportmuligheter, i tillegg til enkel adkomst til E6 og Ring 3.

Kollektivt

Østensjøveien 14 ligger i ca 6 min gangavstand til t-bane, buss og flybuss og ca 10 til togstasjonen.

Bussruter fra Helsfyr og Bryn:

21-Aker Brygge

23-Lysaker

23-Simensbråten

24-Fornebu

37-Nydalen

66-Grorud

76-Hauketo stasjon

T-bane: linje 1,2,3 og 4

Bil

Byggets plassering i forhold til E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil. En tur til Oslo sentrum via Vålerengatunnelen tar ca. 6-8 min.

Adkomst

Østensjøveien 14 ligger sentralt plassert midt mellom Bryn og Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3.

Bortsett fra Oslo S, er Bryn det eneste stedet i Oslo hvor man har mulighet til å reise både med buss, t-bane og tog. Alle stasjoner er lokalisert i rimelig gangavstand. Med tog tar det ca. 5 min. å komme seg til Oslo S.

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine