Østensjøveien 14

Kontor - 176 - 600 m²

Kontorlokaler - i hjerte Bryn

Bryn Eiendom er ny eier av Østensjøveien 14 "NAF-bygget". Bygget består av to fløyer. Mellom fløyene ligger en flott lysgård med en nyoppusset kantine.

A fløyen har 6 etasjer med kontorlokaler og B fløyen 5 etasjer. Totalt  ca. 5.000 kvm.

Lokalene kan tilpasses både i utforming og størrelse. A-fløyen er på ca. 600 kvm. og B-fløyen på ca. 400 kvm. Fløyene passer godt for både cellekontorer og åpne løsninger.  Det er et balansert ventilasjonssystem i huset.  Bygget har elektrisk varme og isvannkjøling for temperaturkontroll.

Det er også en takterrasse med utsikt mot Oslo havn.

Les mer på vår hjemmeside: www.bryneiendom.no

Beskrivelse

Størrelsen på lokalene er fleksible. Lokalene kan deles opp i både fløyer og hele etasjer. Se bilder for illustrasjoner. 
Parkering i garasjekjeller og utendørs. Ladestasjoner til el-bi kan avtales, innendørs sykkelparkering. Garderobe/dusj i 1. etasje. 
Mulighet for leie av bod i 1. etasje, samt vareinnlevering med smal port fra byggets bakside. 

I tillegg til fasilitetene i Østensjøveien 14 kan Bryn Eiendom AS tilby auditorium og treningssenter i Østensjøveien 32. Se Arca sin hjemmeside for mer informasjon ang. treningssenter, www.arca.no

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av den satsningen på "Hovinbyen". Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultater vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755 

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine