Nils Hansens vei 10c

Kontor - 341 m²

KONTORLOKALER - 341 KVM.
Nils Hansens vei 10c er et kontorbygg på 3 etasjer og har i tillegg en u.et. med garasjeanlegg og mindre lagre.  I 2. et. blir et kontorlokale på 341 kvm. ledig.
Tegnignen i annonsen (fanen på høyre side) viser dagens planløsning, men her kan vi gjøre endringer etter avtale. Lokalene har gode vindusflater og er lyse.  Det er adgangskontroll på ytterdører. Gode parkeringsmuligheter.
Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bryn er en del av den satsningen på "Hovinbyen". Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultater vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine