Nils Hansens vei 4

Kontor - 341 m²

KONTORLOKALER - 341 KVM.
Nils Hansens vei 4 er et kontorbygg på 3 etasjer og har i tillegg en u.et. med garasjeanlegg og mindre lagre.  I 2. et. blir et kontorlokale på 341 kvm. ledig.
Tegnignen i annonsen viser dagens planløsning, men her kan vi gjøre endringer etter avtale. Lokalene har gode vindusflater og er lyse.  Det er adgangskontroll på ytterdører. Gode parkeringsmuligheter.

Beskrivelse

Adkomst

Kommunikasjonsmessig er dette noe av det beste som er å oppdrive i Oslo.Kollektivt:Kort avstand til Brynseng T-banestasjon med tre baner som tar 7 min. til sentrum (12 avganger hver time). I tilknytting til T-banen er også bussholdeplass med tverrgående busslinje til Oslo Vest (Rute 23, Lysaker-Smestad-Simensbråten). Lokaltog med bl.a. avganger til Drammen og Lillestrøm går fra Bryn stasjon som er ca 350 m unna. 6-8 minutters gange til Helsfyr busstasjon med stort utvalg i busser. I tillegg går det herfra buss til Gardermoen tre ganger hver time. Turen tar ca 35 minutter.Bil: Nils Hansens vei 4 har en unik plassering i forhold til veinettet. Ring 3 og E6 gjør at transport med bil er meget effektiv.Parkering: Faste, oppmerkede parkeringsplasser kan leies, både i garasjeanlegg og ute.  Det er avsatt et eget område med automatplasser til besøkende.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine