Brynsengveien 2

Kontor, Garasje/Parkering - 340 m²

EFFEKTIVT KONTORLOKALE, 340 kvm BTA I 3. ET., SENTRALT PÅ BRYN, GODE PARKERINGSFORHOLD

Bygget eies av Bryn Eiendom AS, er velholdt og holder normal god standard. Det er oppført i 5 etasjer pluss garasjekjeller.

Det ledige lokalet ligger i 3. et. og har gode lysforhold.  Det er person- og vareheisheis til alle etasjer. Det er tre felles møterom av forskjellig størrelse i bygget.

Beskrivelse

340 kvm BTA. kontorlokaler i 3. et.  Dagens planløsning inneholder 10 cellekontorer og møterom, se tegning. Justeringer  kan gjøres.

Ta kontakt for en visning av bygget, felles møterom, kantine og det ledige lokalet.

SE VÅRHJEMMESIDE FOR MER INFORMASJON OM BRYN EIENDOM, OM BYGGET OG LEDIGE LOKALER.

Adkomst

Eiendommen har enkel og effektiv adkomst med bil og ligger i umiddelbar nærhet til av- og påkjøring til Ring 3 og E 6.

 

Adkomst

Bygget ligger sentralt plassert med offentlig kommunikasjon innen gangavstand. Bygget ligger ca 3 minutter gangavstand fra Brynseng T-banestasjon hvor tre forskjellige linjer har stoppested.T-banen bruker ca. 8 minutter til sentrum.Bryn togstasjon ligger kun ca. 5 minutter unna og har toglinjer som går både i sørlig og nordlig retning.

Parkering

I tilknytning til lokalene tilbyr vi  parkeringsplasser ute og inne.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Tilleggstjenester i Østensjøveien 32

Østensjøveien 32/34 er også eiet av Bryn Eiendom AS. Disse byggene inneholder bl.a. et treningssenter som er et tilbud til Bryn Eiendoms leietagere. Treningssenteret inneholder ballhall, spinningrom og et rom med apparater samt delikate garderober. Arca Aktivitet og Helse driver senteret og har meget godt kvalifiserte instruktører. Her kan man trene på egenhånd eller i organiserte grupper til meget konkurransedyktige priser.

I Østensjøveien 32 finnes også et auditorium, se bildet, hvor det er plass til 75 personer. Auditoriet kan leies på dagbasis. Kaffebaren i bygget tilbyr servering av møtemat.