Østensjøveien 14

Østensjøveien 14

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 2003. Bygget fremstår som representativt. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård i adkomstarealet med naturstein på gulvene.

Bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det gjelder lysforhold og kort avstand til vinduer.

Det er 6 etasjer med kontorlokaler i A fløyen og 5 etasjer i B fløyen.

Oppdelingen av etasjene er meget fleksibel noe som gjør at man kan legge til rette for forskjellige størrelser på utleiearealer. Lokalene kan tilpasses med åpne arealer og cellekontorer, samt møterom.

Parkering og lager

Underetasjen er avsatt til utleie av parkering for leietagere, tekniske rom og arkiv/lager. I tillegg er det gode muligheter for å leie utendørs parkeringsplasser. Det er også et eget område med avgiftsbelagte gjesteparkeringsplasser i nærheten av bygget.

Kantine

Kantinen er lys og trivelig og ligger i 2. etg.

Felles møterom i 2. et.

Rommet har direkte inngang fra kantinen

Kommunikasjon

Østensjøveien 14 er meget sentralt plassert med tanke på kommunikasjon:

Kollektivt

Bygget ligger nær Brynseng og Helsfyr T-banestasjon hvor fire forskjellige linjer har stoppested. T-banen bruker ca. 6-8 minutter til sentrum.

Helsfyr er et trafikalt knutepunkt. I tillegg til T-banen finnes bussforbindelser til nær sagt hele Oslo.

Flybussen har stoppested her og bruker ca. 35 min. til Gardermoen.

Bryn togstasjon har toglinjer som går både i sørlig og nordlig retning.

Se vår link til Trafikanten for nøyaktige ruter og avgangstider.

Bil

Byggenes plassering i forhold til E-6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektiv å benytte bil. En tur til Oslo sentrum via Vålerenga tunnelen tar ca. 6 – 8 min.