Østensjøveien 36

Østensjøveien 36

På hjørnet av Østensjøveien, Brynsengveien og Brynshøgda, høyt og fritt, ligger nr. 36.

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 1993. Bygget er representativt, har et pent inngangsparti og et pent beplantet uteområde. Ved inngangspartiet er det springvann og roser på den varme årstiden. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård i adkomstarealet og naturstein på gulvene.

Lokalene har god standard og meget bra lysforhold. Oppdelingen av etasjene er fleksibel noe som gjør at man kan legge til rette for mange forskjellige størrelser på utleiearealer. Lokalene kan tilpasses med åpne arealer og cellekontorer, samt møterom. Ved «maksimal» innredning i en etasje kan det bli opptil 42 cellekontorer/arbeidsplasser samt møte- og lager/arkiv rom og lignende.

Parkering og lager

Underetasjen er avsatt til utleie av parkering for leietagere, tekniske rom og arkiv/lager. I tillegg er det gode muligheter for å leie utendørs parkeringsplasser. Det er også et eget område med avgiftsbelagte gjesteparkeringsplasser ved bygget.

Kantine

Østensjøveien 36 er knyttet sammen med nabobygget som har adresse Brynsengveien 2. Leietagere i disse to byggene har sammen en trivelig og veldrevet kantine.

Kantinen er lys og trivelig og ligger i 1. etg.. I den varme årstiden er det også noen bord ute. Kantinen er åpen mandag til fredag fra 10.30 – 13.00.

Konferanserommet BRYNSHØGDA

I tilknytning til kantinen finnes et konferanserom som kan leies på hel eller halvdagsbasis. Det er plass til følgende antall personer:

  • «kino» for 40 personer pluss event. kateter
  • «klasserom» for 28 personer pluss event. kateter
  • «U» for 17 personer pluss event. kateter

Møterom BRYNSENG

Med inngang fra lobby i Brynsengveien 2 I tilknytning til kantinen finnes også et lukket rom til ca. 15 personer som kan bestilles dersom man ønsker et frokost eller lunsjmøte.

Møterom Tårnrommet

Et annerledes møterom helt på toppen av bygget hvor tre av veggene er av glass, noe som gir svært god utsikt. I rommet er det plass til 8 personer. Tårnrommet kan benyttes av leietagere i bygget etter nærmere avtale.

Parkering

Det er gode muligheter for å leie utendørs parkeringsplasser. Det er også et eget område med avgiftsbelagte gjesteparkeringsplasser i området.

Kommunikasjon

Østensjøveien 36 er meget sentralt plassert med tanke på kommunikasjon.

Kollektivt

Bygget ligger nær Brynseng og Helsfyr T-banestasjon hvor fire forskjellige linjer har stoppested. T-banen bruker ca. 8 minutter til sentrum.

Helsfyr er et trafikalt knutepunkt I tillegg til T-banen finnes bussforbindelser til nær sagt hele Oslo. Flybussen har stoppested her og bruker ca. 35 min. til Gardermoen. Bryn togstasjon har toglinjer som går både i sørlig og nordlig retning. Se vår link til Trafikanten for nøyaktige ruter og avgangstider.

Bil

Byggets plassering i forhold til E-6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektiv å benytte bil. En tur til Oslo sentrum via Vålerenga tunnelen tar ca. 6 – 8 min.

Treningssenter i nabobygget

Østensjøveien 32 som er et nabobygg, har et treningssenter som er et tilbud til Bryn Eiendoms leietagere. Treningssenteret har ballhall, spinningrom og et rom med apparater samt delikate garderober. Arca Friskere arbeidsplasser driver senteret og har meget godt kvalifiserte instruktører. Her kan man trene på egenhånd eller i organiserte grupper til meget konkurransedyktige priser.