Innspurten 9

Kontor - 500 m²

FLEKSIBLE LOKALER MED PANORAMAUTSIKT

Helsfyr Panorama er et landemerke på Helsfyr som gjennom sin spektakulære høyde og arkitektur gir lokaler med uvanlige kvaliteter. Bygget er et topp moderne kontorbygg på totalt 18 etasjer over bakken og 2 kjelleretasjer Effektive planer med stor fleksibilitet gir mange muligheter for tilpasning til hver enkelt brukers behov. Byggets høyde gir fantastisk utsikt over Oslo og fjorden. Store vindusflater gir lys og luftighet.  

 En kontoreiendom bygget for å møte dagens krav til både tekniske kvaliteter, arealeffektivitet, trivsel og med en rekke fellesfasiliteter.        

Bygget har en felles resepsjon hvor det er lagt stor vekt på å spille på kontrasten mellom stramme linjer og en myk atmosfære.

Fra resepsjonen er det tilgang til byggets kantine. Denne er nylig oppgradert og fremstår som lys og åpen, men samtidig lun, varm og moderne. Et trivelig spisested både for de som arbeider i bygget og et hyggelig sted å invitere med gjester. 

I samme område ligger byggets 2 felles møterom der det største har plass til inntil 30 brukere. Møterommene kan benyttes av leietagere etter avtale. 

I underetasjen finnes et meget velutstyrt treningsstudio med garderobe og badstue.

Beskrivelse

Lokalene er meget arealeffektive og kan innredes enten som et kontorlandskap, større eller mindre teamkontorer, cellekontorer eller en kombinasjon.

Etasjene har en utforming som er tegnet for å møte krav til arealeffektivitet med arbeidsplasser rundt hele etasjen og med fellesfunksjoner i kjernen slik som møterom, fokusrom, kopirom, arkiv, rekvisita og lignende.

Adkomst

 Enkel adkomst fra "Helsfyrkrysset", via Grenseveien og inn Innspurten.

Adkomst

Helsfyr er et sentralt knutepunkt for både private og offentlige virksomheter og har et rikholdig næringsliv. Området huser i dag mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5 000 virksomheter som dekker nesten alle størrelser og bransjer.

Med sin umiddelbare nærhet til Oslo sentrum, avganger med T-bane, buss eller tog hvert minutt og meget god tilgjengelighet via veinettet, er Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for forretningsvirksomhet. I tillegg finner du en rekker servicetilbud i nærområdet, bla kan nevnes Fyrstikktorget med handel, serveringssteder og annen service. Nærmeste nabo er Helsfyr Hotel som ved siden av innkvartering kan tilby større konferansefasiliteter og restaurant.

Kun 3 minutters gange til Helsfyr stasjon, med T-bane og busser i alle retninger.

Flybussen går hvert 20. minutt.

Svært god tilgjengelighet med bil og kollektivtransport er en viktig årsak til at Helsfyr er et av de best etablerte områdene for både store og små kontorbedrifter i Oslo.

Med bil bruker du bare 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Forøvrig er Helsfyr det trafikknutepunktet i landet med nest flest avganger for offentlig kommunikasjon i alle retninger, kun "slått" av Jernbanetorget / Sentralbanestasjonen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport