Innspurten 9

Kontor - 500 - 3000 m²

HELSFYR PANORAMA - Fleksible lokaler med kort vei til bane og buss - sentralt - utsikt

Helsfyr Panorama er et landemerke på Helsfyr som gjennom sin spektakulære høyde og arkitektur gir lokaler med uvanlige kvaliteter. Bygget er et topp moderne kontorbygg på totalt 18 etasjer over bakken og 2 kjelleretasjer Effektive planer med stor fleksibilitet gir mange muligheter for tilpasning til hver enkelt brukers behov, byggets høyde gir fantastisk utsikt over Oslo og fjorden og store vindusflater gir lys og luftighet.  

Eiendommen har meget god eksponering mot E6 og en svært sentral beliggenhet på Helsfyr. En kontoreiendom bygget for å møte dagens krav til både tekniske kvaliteter, arealeffektivitet, trivsel og med en rekke fellesfasiliteter.

I 2021 er det gjort store oppgraderinger på byggets fellesareal. Bl.a et nytt overbygget inngangsparti med lystak, adkomstområdet med hyggelig loungeområdet og helt ny kantine med nytt serveringsområde og ny møblering.

I tilknytning til kantinen er det også to felles møterom hvor det største har plass til inntil 30 brukere. Møterommene kan benyttes av leietagere etter avtale. Det minste inngår i byggets fellesareal og kan benyttes vederlagsfritt. 

I underetasjen finnes et meget velutstyrt treningsstudio med garderobe og badstue.

I garasjekjelleren er det godt med plasser til sykkelparkering.

Det er parkeringsanlegg i 2 underetasjer som nylig har blitt malt og det har blitt lagt nytt epoxybelegg. 

Beskrivelse

Lokalene er meget arealeffektive og kan innredes enten som et kontorlandskap, større eller mindre teamkontorer, cellekontorer eller en kombinasjon.

Etasjene har en utforming som er tegnet for å møte krav til arealeffektivitet med arbeidsplasser rundt hele etasjen og med fellesfunksjoner i kjernen slik som møterom, fokusrom, kopirom, arkiv, rekvisita og lignende.

Adkomst

 Enkel adkomst fra "Helsfyrkrysset", via Grenseveien og inn Innspurten.

Adkomst

Helsfyr er et sentralt knutepunkt for både private og offentlige virksomheter og har et rikholdig næringsliv. Området huser i dag mellom 15 000 og 20 000 ansatte i over 5 000 virksomheter som dekker nesten alle størrelser og bransjer.

Med sin umiddelbare nærhet til Oslo sentrum, avganger med T-bane, buss eller tog hvert minutt og meget god tilgjengelighet via veinettet, er Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for forretningsvirksomhet. I tillegg finner du en rekker servicetilbud i nærområdet, bla kan nevnes Fyrstikktorget med handel, serveringssteder og annen service. Nærmeste nabo er Helsfyr Hotel som ved siden av innkvartering kan tilby større konferansefasiliteter og restaurant.

Kun 3 minutters gange til Helsfyr stasjon, med T-bane og busser i alle retninger.

Flybussen går hvert 20. minutt.

Svært god tilgjengelighet med bil og kollektivtransport er en viktig årsak til at Helsfyr er et av de best etablerte områdene for både store og små kontorbedrifter i Oslo.

Med bil bruker du bare 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Forøvrig er Helsfyr det trafikknutepunktet i landet med nest flest avganger for offentlig kommunikasjon i alle retninger, kun "slått" av Jernbanetorget / Sentralbanestasjonen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Lokaler i 14. 15 og 16. etasje er ledige

Det er ca. 1060 kvm pr. etasje. Hver etasje kan deles i to like store deler slik at minimum leieareal er ca. 500 kvm inkludert andel av fellesareal.