Nils Hansens vei 8

Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler - 425 - 750 m²

KONTOR OG LAGER PÅ BRYN MED GODE PARKERINGSMULIGHETER

Nils Hansens vei ligger sentralt nær Ring 3 ved Bryn stasjon. Uteområdet er pent beplantet. Alnaelven renner gjennom eiendommen og setter sitt særpreg på omgivelsene. Bygget er representativt og har et moderne og åpent inngangsparti.

Vi kan tilby kontorlokaler i 6. et. 300 - 600 kvm. BTA  kombindert med  lagerlokaler på 425 kvm.  i  1. et. i Nils Hansens vei 8. Lagerlokalene har inngang direkte fra rampe. Høyde under taket er ca. 3 m på det laveste og ca. 3.5 m på det høyeste. Bredden på lagerporten er 1,9 m og høyde 2,2 m.Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på

Bryn siden 1969.

Beskrivelse

Lokalene er i dag inndelt slik tegningen viser med 6-7 kontorplasser og lager med bred port direkte fra rampe. Lokalene er fleksible og kan tilpasses leietager.

.

Adkomst

Kommunikasjon

Nils Hansens vei 8 er sentralt plassert med tanke på kommunikasjon.

Kollektivt

Bygget ligger ca 8 minutter gangavstand fra Brynseng T-banestasjon hvor tre forskjellige linjer har stoppested. T-banen bruker ca. 8 minutter til sentrum.

Bryn togstasjon ligger kun ca. 5 minutter unna og har toglinjer som går både i sørlig og nordlig retning. Se vår link til Trafikanten for nøyaktige ruter og avgangstider.

Bil

Byggets plassering i forhold til E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektiv å benytte bil. En tur til Oslo sentrum via Vålerenga tunnelen tar ca. 6 - 8 min.

Adkomst

Bryn er en del av den satsningen på "Hovinbyen". Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultater vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kantine