Brynsengveien 2

Kontor - 340 m²

Sentralt på Bryn

Brynsengveien er en sidevei til Østensjøveien og ligger meget sentralt plassert. Brynsengveien 2 er et moderne kontorbygg. Bygget er lavt og trivelig, har et pent inngangsparti og et beplantet uteområde. Fasiliteter som kantine og konferanse-/kursrom i byggets 1. etg.

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

340 kvm. ledig kontor i 3. etg. 

Lokalene kan tilpasses leietakers behov og passer godt for både cellekontorer og åpne løsninger. Se plantegning i kolonnen til høyre som viser dagens løsning. 

Det kan tilbys utendørsparkering. Innendørs sykkelparkering samt garderobe/dusj. Mulighet for leie av lager. Øvrige fellesfasiliteter som kantine, felles møte-/kursrom, samt auditorium og treningssenter driftet av Arca (arca.no) i naboeiendommen Østensjøveien 32-34. 

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76

T-banelinje: 1, 2, 3 og 4

Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)

Flybuss fra Helsfyr

Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine