Østensjøveien 36

Kontor - 260 m²

Flotte kontorlokaler sentralt på Bryn, innflytningsklare

Et meget moderne kontorbygg oppført i år 1993. Bygget er representativt, har et pent inngangsparti og et pent beplantet uteområde. Ved inngangspartiet er det springvann og roser på den varme årstiden. Innvendige fellesarealer har høy standard med stor lysgård i adkomstarealet og naturstein på gulvene. Kontorlokalene holder høy standard og består av åpent kontorlandskap, 2 stk. møterom, 1 kontor/multirom samt pent kjøkken og samlingsplass. 

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

ca. 260 kvm. BTA ledig kontor i 6. etg., høy standard og kontorene kan flyttes rett inn i. 

Det kan tilbys inne- og utendørs parkering, ladestasjon til el bil etter avtale. Innendørs sykkelparkering samt garderobe/dusj. Mulighet for leie av lager. Vareheis i tillegg til peronsheis. Øvrige fellesfasiliteter som nylig oppgradert kantine, tilgang til felles møterom og kursrom. I nabobygget som også eies av Bryn Eiendom har vi auditorium og treningssenter som driftes av Arca (www.arca.no) 

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.


Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine