Østensjøveien 18

Kontor, Kombinasjonslokaler - 544 - 648 m²

Kombinasjonsbygg sentralt på Bryn

Et kombinasjonsbygg oppført i 1965. Bygget har vært løpende oppdatert og det et er gjort store fasadearbeider de siste årene. Bygget har 4 etasjer med kontorlokaler og en underetasje med lagerlokaler. Lokalene har gode  lysforhold med store vinduer. De er meget effektive for rene kontorbrukere og for brukere som kombinerer kontorer med noe lager/enkel produksjon/showroom. Bygget har vareheis med egen rampe.

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

544 kvm. BTA ledig i 2. etg. 
648 kvm. BTA ledig i 3. etg. 

Romløsning tilpasses leietakers behov og iht. Bryn Eiendom standard. Se plantegning, link til høyre i annonsen. 

Bygget har dusj fasiliteter samt innendørs sykkelparkering. God parkeringsdekning. I vårt nabobygg Østensjøveien 32 har vi kaffebar og treningssenter som driftes av Arca samt autitorium til 75 personer kan leies.

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76

T-banelinje: 1, 2, 3 og 4

Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)

Flybuss fra Helsfyr

Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis