Nils Hansens vei 14

Kontor - 134 m²

Kontorlokaler i sjarmerende teglstensbygg sentralt på Bryn

Kontorlokale i 2. etg. uten heis i sjarmerende teglstensbygg. Rolig beliggenhet i et etablert næringsområde på Bryn. Eiendommen består av tre eldre bygninger oppført på slutten av 1800-tallet og i 1932-33.  Parkeringsplasser kan leies ved bygget.

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Ta kontakt for visning eller mer informasjon.

Beskrivelse

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Nils Hansens vei ligger sentralt nær Ring 3 ved Bryn togstasjon. Alnaelven renner langs Nils Hansens vei og setter sitt preg på omgivelsene. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass