Østensjøveien 14

Kontor - 381 m²

Flott og representativt bygg, kort vei til offentlig kommunikasjon

Ledig lokale i 2. etg. som kan tilpasses kundens behov. På toppen har du tilgang til en felles takterrasse med utsikt mot Oslo havn. Bygget består av to kontorfløyer og er på totalt ca. 5.000 kvm. fordelt på seks plan. Mellom fløyene ligger en flott lysgård med en nyoppusset personalrestaurant og et felles møterom tilgjengelig for byggets leietakere. Personalrestauranten egner seg også til uformelle møter gjennom hele dagen med sine flotte og funksjonelle omgivelser. 

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969. Les mer på vår hjemmeside: www.bryneiendom.no

Beskrivelse

Ledige lokaler:

2 etg: 381 kvm (A-fløy)

Plantegning ligger i fane på høyre side av annonsen. Romløsning kan tilpasses leietakers behov. Øvrige tilpasninger iht. Bryn Eiendom standard. 

Det kan tilbys inne- og utendørs parkering, ladestasjon til el bil etter avtale. Innendørs sykkelparkering i u. etg. og garderobe/dusj i byggets 1. etg. Mulighet for leie av bod. Vareinnlevering med smal port fra byggets bakside. Det er et balansert ventilasjonssystem i huset og bygget har elektrisk varme og isvannkjøling for temperaturkontroll.

I tillegg til fasilitetene i Østensjøveien 14 kan Bryn Eiendom tilby auditorium og treningssenter i Østensjøveien 32. Se Arca sin hjemmeside for mer informasjon ang. treningssenter, www.arca.no

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine