Østensjøveien 34

Kontor - 646 m²

Toppetasje på Bryn, to terrasser, planløsning tilpasses etter leietakers behov

Østensjøveien 34 ligger meget sentralt på Bryn og er godt profilert. Bygget er oppført år 2020 og består av 6 etasjer med kontor i tillegg 3 underetasjer med lager og rikelig med parkering. Fellesarealene og kontorene fremstår som lyse og luftige med inngangsparti og lysgård i sentrum av eiendommen. Inngangsparti, personalrestaurant, kaffebar samt felles møteromsfasiliteter er nylig oppgradert og fremstår som moderne og delikat. Øvrige fellesfasiliteter i bygget er innendørs sykkelparkering, garderobe/dusj, auditorium til 75 personer og et treningssenter driftet av Arca med bl.a. egen ballhall og spinningsal, se gjerne arca.no for mer informasjon. 

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Beskrivelse

Toppetasje med fantastisk utsikt og to terrasser. Lokalet har behov for en oppgradering og leietaker kan derfor bli med å påvirke romplanen. Lokalene tilpasses i henhold til Bryn Eiendom standard med kjøkken fra Sigdal type UNO, gulvbelegg fra EGE Epoca Structure og glassvegger til møterom/kontor med sort omramming. 

Bygget er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at alle lokaler blir optimale når det gjelder lysforhold og kort avstand til vinduer.

Det kan tilbys inne- og utendørs parkering, ladestasjon til el bil etter avtale. Innendørs sykkelparkering samt garderobe/dusj. Mulighet for leie av lager. Vareheis i tillegg til peronsheis. Øvrige fellesfasiliteter som kantine, kaffebar, felles møterom og kursrom samt auditorium, treningssenter driftet av Arca (arca.no) 

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av om transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76

T-banelinje: 1, 2, 3 og 4

Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)

Flybuss fra Helsfyr

Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Bygget ligger tett på Østensjøveien og har god eksponering mot nærområdet. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine