Nils Hansens vei 8

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler - 425 - 1125 m²

Kontor og lager på Bryn, gode parkeringsmuligheter

Arkitekten Geir Grung, en av våre mest betydningsfulle industriarkitekter, tegnet "Bryn Industrihus" som stod ferdig oppført i 1966 med sine 6 etasjer og en underetasje. Bygget er representativt og i tillegg registrert på Byantikvarens oversikt over kulturminneinteresser. Alnaelven renner gjennom eiendommen og setter sitt særpreg på omgivelsene. Inngangspartiet er lyst og åpent og fremstår som moderne. Felles kantine er plassert i 4. etg. som driftes av Compass Group. I tilknytning til kantinen finnes to stk. møterom tilgjengelig for byggets leietakere samt et tredje felles møterom i 6. etg. Møterommene kan fritt bookes via utleiers hjemmeside. I tillegg kan Bryn Eiendom tilby auditorium og treningssenter i Østensjøveien 32, se vår hjemmeside for mer informasjon, www.bryneiendom.no

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969. Gårdeier sitter selv i byggets toppetasje og vil sammen med driftsavdelingen være godt synlig og tilstede for leietakerne. 


Beskrivelse

Lageret leies kun ut i kombinasjon med et kontorlokale.

Lager 1. etg., 425 kvm. BTA
Lager med bred port direkte fra rampe samt inngang direkte fra rampe. Høyde under taket er ca. 3 m på det laveste og ca. 3.5 m på det høyeste. Bredden på lagerporten er 1,9 m og høyde 2,2 m.

Kontor/showroom/lager 3. etg., 700 kvm. BTA

God parkeringsdekning, både ordinære parkeringsplasser og ladestasjon til el bil kan tilbys etter avtale. Innendørs sykkelparkering og garderobe/dusj i byggets 1. etg. Mulighet for leie av bod/lager. Vareinnlevering med port fra byggets bakside. 

Adkomst

Bryn kan enkelt nås med alle kollektive transportmidler, og fra alle kanter. Reisetid til Oslo sentrum er mellom 5-10 minutter, avhengig av transportmiddel.

Busslinje: 21, 23, 24, 37, 66, 76
T-banelinje: 1, 2, 3 og 4
Bryn togstasjon, togretninger Lillestrøm, Oslo S, Asker og Drammen (L1)
Flybuss fra Helsfyr
Oslo Bysykkelstasjon på Brynseng T-bane og Fyrstikktorget på Helsfyr

Byggets plassering ifht. E6 og Ring 3 gjør det meget enkelt og effektivt å benytte bil.

Adkomst

Nils Hansens vei ligger sentralt nær Ring 3 ved Bryn stasjon. Bryn er en del av satsningen av Hovinbyen. Hovinbyen er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Her vil det skje mye i årene fremover, både når det gjelder næring og bolig. Resultatet vil bli  flere næringstilbud, levende gateplan og enda bedre kollektivdekning.

Flere gode tilbud for serveringssteder, samt overnatting i nærområdet Bryn-Helsfyr. Se forøvrig filmsnutter om nærområdet fra Bryn-Helsfyr: 
https://vimeo.com/287029260
https://vimeo.com/233483755

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine