Tele2 inngår samarbeid med Rema 1000

Samarbeidet mellom Reitan Servicehandel og Tele2 ble innledet allerede i fjor høst da kundene fikk tilgang til Tele2s kontantkort og startpakker i 650 kiosker og bensinstasjoner. Nå åpner Reitan Servicehandel dørene også til REMA 1000, og samarbeidet styrkes dermed med ytterligere 473 utsalgssteder i Norge.

– Det er mange likhetstrekk mellom Tele2 og REMA 1000. Vi er begge opptatt av å tilby kostnadsbevisste mennesker god kvalitet til lave priser. Tele2 leverer gode teletjenester med markedets laveste priser til både privatpersoner og bedrifter, mens REMA 1000 forsyner nordmenn med dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Tele2, i meldingen.

Denne uken startet Tele2 salg av kontantkort og startpakker også fra dagligvarebutikker tilknyttet ICA Norge. Med en utvidet avtale med Reitan Servicehandel på plass, selges Tele2s kontantkort og startpakker nå fra totalt 1673 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Nesten 1100 av disse er tilknyttet Reitan Servicehandel gjennom REMA 1000, Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Kundene har også mulighet til å fylle opp allerede eksisterende kort på utsalgsstedene.

Sms-prisen reduseres nå til 29 øre.

Nye priser blir nå:

Kontantkort: 100,-, 200,-,
Startpakke: 99,- inkl. ringetid for 50,-
SMS: 0,29,-
Oppstart: 0,99,-
Min. pris:0,69,-
Sverige: 0,89,

-I løpet av få måneder har tilgjengeligheten til Tele2s kontantkort og startpakker økt betraktelig gjennom avtalene med Reitan Servicehandel og ICA Norge. Over én million nordmenn har i dag kontantkort. Dette segmentet utgjør om lag 20 prosent av det norske totalmarkedet for mobiltelefoni. Vi er trygge på at økt tilgjengelighet kombinert med våre lave sms- og samtalepriser vil gi Tele2 nye kundegrupper og økte markedsandeler, sier Dyrnes i pressemeldingen.